NIEUWBOUW

PROJECTEN

 

 MAARTEN  VERNAEVE  BV

TE KOOP:

WONEN  IN  HET  RUSTIGE  ERTVELDE  MET  UNIEK  UITZICHT

Dit nieuwbouwproject in de Stroomstraat te Ertvelde betreft twee moderne gezinswoningen, elk op maar liefst ongeveer zo’n 1000m2 grond. De uitzonderlijk ruime bewoonbare oppervlakte in combinatie met de kwaliteitsvolle afwerking en de ligging maken van dit project een buitenkans!

IMG_1587
IMG_1580
IMG_1434
IMG_1393
IMG_4311
IMG_4315
IMG_5187
IMG_5180
IMG_4296
IMG_5228
IMG_5196
IMG_5194
IMG_5217
IMG_5202
IMG_5197
IMG_5244


Deze strak opgetrokken woningen in traditionele bouwstijl met zadeldak, zijn voorzien om te beantwoorden aan de vereisten die een gezin anno 2019 heeft. Dit zijn de ideale woningen voor wie voldoende ruimte en privacy belangrijk vindt en ook belang hecht aan een hedendaagse levensstijl. Er werd gekozen voor veel ramen om de natuurlijke lichtinval te garanderen en daarnaast een prachtig zicht te bieden op de tuin en het achterliggend beschermd landelijk gebied. Op de gelijkvloerse verdieping geeft de ruime inkomhal toegang tot de lichtrijke leefruimte met geïnstalleerde open keuken met eiland. Daarnaast bevinden zich op de benedenverdieping een gastentoilet, een berging en de garage met zijdeur. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime kamers en een gezinsbadkamer met dubbele wastafel, tweepersoonsbad en inloopdouche. Op de tweede verdieping is er meer dan voldoende ruimte om bijvoorbeeld een extra  masterbedroom  van  zo'n  20m2  met dressing in te richten. Op de derde zolderverdieping kan u nog steeds rechtop staan, wat het ideaal maakt om deze verdieping in te richten tot speelzolder, creatieve ruimte, of zoals u persoonlijk verkiest.  Voor de afwerking  van deze   woningen   werd  met overtuiging gekozen voor kwaliteitsmaterialen en installatie door echte vakmensen. Ook werden de woningen voorzien van energiezuinige toepassingen zoals onder andere zonnepanelen.Deze kwaliteitsvolle, duurzame woningen worden instapklaar verkocht en zijn enkel nog met trots op zoek naar fijne mensen om er een warm en gezellig nest van te maken.

Dit alles bevindt zich in het landelijke Ertvelde, op een boogscheut van vlotte invalswegen zoals R4 en Expressweg naar de grote steden. Meer en meer jonge gezinnen kiezen weloverwogen voor dit dorp als thuisbasis. De aanwezigheid van onder andere een kleuter- en basisschool en jeugdbeweging op fietsafstand, maar ook de verschillende grotere en kleinere winkelmogelijkheden en dienstenaanbod maakt van Ertvelde een aantrekkelijke plek die nog steeds de charme en de sociale meerwaarde behoudt van een dorp. Ook de ideale plek voor u? Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.


De beëindiging van de werken is voorzien voor de zomer van 2019. Waar nog mogelijk in de planning, heeft u als koper mogelijkheid tot inspraak met betrekking tot de keuken.


Grondopp.

Ligging

 Type woning

Bewoonbare

opp.

Prijs excl.
kosten *

Downloads

Woning 1

(huisnr. 4a)

949m2

Z-O

driegevelwoning

247,9m2

- VERKOCHT -

Woning 2 (huisnr. 4)

1088m2

Z-O

driegevelwoning

247,9m2

- VERKOCHT -

* Prijs is steeds exclusief BTW op de constructie, exclusief registratiekosten op de grond en exclusief notariskosten.

Locatie:

Extra info steeds beschikbaar op aanvraag!


Contacteer ons gerust:


 

Telefonisch te bereiken:

0472 06 30 78   (Maarten)

 

Via e-mail:

maarten_vernaeve@telenet.be

 

Via het contactformulier:

klik hier


MEER INFO

Ik wens via email op de hoogte gebracht te worden van meer informatie over een bezoekdag.
Mijn interesse in dit project is zeer groot. Ik wens een bezoekdag niet af te wachten en wens nu al gecontacteerd te worden om een bezoek te plannen en/of voor meer informatie.
Ik wens via email op de hoogte gebracht te worden van volgende nieuwbouwprojecten in de toekomst.
 
 
 
 

* Door op verstuur te klikken gaat u ermee akkoord dat uw opgegeven gegevens zullen gebruikt worden voor de door u aangeduidde doeleinden. Uw gegevens zullen op geen andere manier benut worden.


Maarten Vernaeve bv

Dorpsstraat 35A

9052 Zwijnaarde

BTW BE 0553.969.176

RPR GENT

KBC IBAN BE50 7360 0500 0618

+32 472 06 30 78

+32 472 78 56 57

maarten_vernaeve@telenet.be

Maarten Vernaeve bv

Copyright @ All Rights Reserved