ISOLATIE

WERKEN

 

 MAARTEN  VERNAEVE  BV

WELKOM

<meta name="googlef9a9fa26c92ccfd2.html" content="mZ0RC5BKiYvngpbI8EZMW7cRZLh6rVeTroefzeN6XzM" /> 

Zowel in de winter als in de zomer zorgt isolatie voor een aangenamer klimaat in huis. Energieprijzen blijven toenemen en facturen worden steeds duurder. De eenmalige investering om uw dak te isoleren levert u een forse daling op van uw jaarlijkse totale energiekosten. Gemiddeld wordt een daling van 22,5% verwacht en onderzoek wees uit dat dit al snel kan oplopen tot 30%. Bovendien is, mede dankzij de premies, die rendabele investering helemaal niet duur. In enkele jaren wint u deze kost reeds volledig terug.

Isolatiewerken Maarten Vernaeve BV is gespecialiseerd in dak- gevel- en vloerisolatie, zowel thermisch als akoestisch. U kan bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van allerlei isolatiemateriaal, maar ook voor zolderafwerking zoals bijvoorbeeld het plaatsen van OSB- of laminaatvloeren, plaatsen van wanden met geluidsisolatie, uitvoeren van gyproc afwerkingen, uitlatten, plaatsen van zoldertrappen en veluxen... Dit zowel voor renovatie als bij nieuwbouw. Met onze ruim 8 jaar opgebouwde ervaring en kennis helpen wij u graag verder. Om goed werk te kunnen afleveren proberen wij steeds op voorhand ter plaatse langs te komen, om te bekijken wat precies van ons verwacht wordt. Op die manier kunnen we optimaal aan uw eisen voldoen. We vinden het belangrijk u de kwaliteit waarvoor we bekend staan en een vlotte service te garanderen. Een tevreden klant is voor ons immers de mooiste beloning.

 

U kan steeds vrijblijvend contact opnemen voor informatie of voor een prijsofferte. Wij proberen u steeds zo snel mogelijk verder te helpen.

ACTIVITEITEN

Fotogallerij :

Dakisolatie & Zoldervloerisolatie

Warme lucht stijgt, bij gevolg is uw dak de plaats met het grootste warmteverlies. Dit verlies bedraagt gemiddeld ongeveer 27%. Een goeie dakisolatie gaat dit tegen en zorgt op die manier voor een lagere energiefactuur. De warmte wordt binnengehouden, de koude buiten. In de zomer is uw dak de plaats die meest blootgesteld wordt aan de warmte van de zon. Een geïsoleerd dak houdt deze warmte buiten en zorgt voor een aangenamer klimaat binnenshuis. Bovendien kan u in de zomer ook besparen aangezien uw koelkast en diepvries bijvoorbeeld minder moeite zullen hebben om te koelen en airco-installaties minder zullen moeten werken. Uw dak of zoldervloer isoleren is dus zowel voordelig in de zomer als in de winter. Dankzij verschillende premies is het helemaal niet duur. Bovendien is het, dankzij die premies, goedkoper om uw dak te laten isoleren door een geregistreerd aannemer dan het zelf te doen. Indien u toch zelf aan de slag wil, kan u steeds bij ons terecht voor het leveren van het nodige isolatiemateriaal. Wij informeren u graag over de verschillende materialen. Samen kunnen we dan kijken hoeveel en welk materiaal voor uw dak optimaal en meest rendabel zal zijn.

 

Vloerisolatie

U kan ook bij ons terecht voor de isolatie van uw vloeren. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

 

Gevelisolatie

U kan bij ons terecht voor de isolatie van uw gevel. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

PREMIES

Voordelig BTW-tarief bij renovatie

6% BTW bij renovatie

Voor nieuwbouwwoningen is een BTW-tarief van 21% van toepassing. Een woning renoveren kan aan een  voordelig BTW-tarief van 6% (woningen vanaf 10 jaar oud) als u de werken laat uitvoeren door een geregistreerd aannemer. Wij vragen u een attest in te vullen waarin u verklaart dat uw woning ouder is dan 10 jaar. Op die manier kunnen wij zonder verder papierwerk factureren aan een voordelig BTW-tarief van 6%.


Dak- of zoldervloerisolatie 

premie van uw netbeheerder

Indien u isoleert met een Rd-waarde van minstens 4,5 m2K/W en u laat de isolatie plaatsen door een aannemer, heeft u recht op een premie van 4 euro/m2. Indien u de isolatie zelf plaatst, heeft u recht op een premie van 2 euro/m2. Wij voorzien voor u steeds de nodige documenten om de premie eenvoudig te kunnen aanvragen. 

premie van uw gemeente

Verschillende gemeenten voorzien nog een extra premie voor dakisolatie. Hierbij is het belangrijk te weten dat sommige gemeentes foto’s vragen van voor en na de isolatiewerken. Meer informatie vindt u op de website van uw gemeente.

 

 

Vloerisolatie

premie van uw netbeheerder

Indien u isoleert met een Rd-waarde van minstens 2,0 m2K/W en u laat de isolatie plaatsen door een aannemer, heeft u recht op een premie van 6 euro/m2. Wij voorzien voor u steeds de nodige documenten om de premie eenvoudig te kunnen aanvragen. 

 

 

Isolatie van uw buitenmuur

premie van uw netbeheerder

Indien u uw buitenmuur via de buitenzijde isoleert met een Rd-waarde van minstens 3,0 m2K/W en u laat de isolatie plaatsen door een aannemer, heeft u recht op een premie van 15 euro/m2. Indien u uw buitenmuur via de binnenzijde  isoleert met een Rd-waarde van minstens 2,0 m2K/W,  u laat de isolatie plaatsen door een aannemer en er is een architect ter controle betrokken, heeft u ook recht op een premie van 15 euro/m2. Wij voorzien voor u steeds de nodige documenten om de premie eenvoudig te kunnen aanvragen. 

 

Meer info : 

Downloads :

PREMIE VAN UW NETBEHEERDER


Hieronder kan u de formulieren van Fluvius downloaden om uw isolatiepremie bij hen aan te vragen. Wij voorzien samen met de factuur steeds het nodige.

MATERIALEN

Het ene dak is het andere niet. Niet elk dak kan geïsoleerd worden met hetzelfde isolatiemateriaal. Het rendement van uw dakisolatie hangt in de eerst plaats af van een goeie keuze van materialen. We vinden het heel belangrijk dat we voor uw dak enkel het beste resultaat garanderen. Daarom maken wij er ons werk van om steeds op voorhand ter plaatste te komen kijken hoe we het best aan uw eisen kunnen voldoen.

 

Het gamma aan isolatiematerialen is breed. Maar 1 ding staat vast, wij kiezen er steeds voor om kwaliteitsmaterialen te gebruiken die voor uw dak het beste resultaat zullen opleveren. Dankzij onze trouwe leverancier garanderen wij een snelle levering van de nodige materialen. Op die manier kunnen wij ook zo snel mogelijk bij u aan de slag. Ook wanneer u liever zelf aan de slag gaat, kan u steeds bij ons terecht voor de levering van uw isolatiemateriaal. Daarnaast helpen wij u graag verder met de keuze en berekening van de nodige materialen. 

 

Hieronder vindt u een overzicht van de merken waar we het meest mee werken:

 

CONTACTWil u graag meer informatie? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag zo spoedig mogelijk verder.

 

U kan ons telefonisch bereiken:

0472 06 30 78   (Maarten)

0472 78 56 57

 

Via e-mail:

maarten_vernaeve@telenet.be

 

Of via het contactformulier hiernaast:

Gelieve steeds uw e-mailadres en eventueel uw telefoonnummer in te vullen, anders kunnen wij onmogelijk contact met u opnemen. Indien u vrijblijvend een prijsofferte wenst, gelieve wat informatie te geven omtrent de werken die u wenst te laten uitvoeren.

 

 
 
 
 
 
 

* Door op verzenden te klikken gaat u ermee akkoord dat uw opgegeven gegevens zullen gebruikt worden om op uw bericht te reageren. Uw gegevens zullen op geen andere manier benut worden.