Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten waar het meest vraag naar is.

Indien u vragen heeft over een andere vorm van isolatie, neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder.

  • dak- of zoldervloerisolatie
  • buitenmuurisolatie
  • vloerisolatie
  • stellingverhuur

STELLING NODIG?

De bvba beschikt over stellingen tot 12m hoogte die wij naast eigen gebruik ook te huur aanbieden aan particulieren of andere professionelen. Wij hanteren hiervoor de laagste prijs garantie en passen onze prijs aan indien u kan aantonen dat u een steiger met dezelfde afmetingen voor een lagere prijs ergens anders kan huren.

Huurprijs per compartiment (zie afbeelding) per week: € 11,35 / compartiment / week

Plaatsingskost (op- en afbouw): € 9,98 / compartiment

Verplaatsings- of vervoerskost: € 0,35 / km (gratis binnen de straal van 20 km)

Voor info of vragen kan u ons steeds contacteren.

ISOLATIE

Dakisolatie of zoldervloerisolatie

Warme lucht stijgt, bij gevolg is uw dak de plaats met het grootste warmteverlies. Dit verlies bedraagt gemiddeld ongeveer 27%. Een goeie dakisolatie gaat dit tegen en zorgt op die manier voor een lagere energiefactuur. De warmte wordt binnengehouden, de koude buiten. In de zomer is uw dak de plaats die meest blootgesteld wordt aan de warmte van zon. Een geïsoleerd dak houdt deze warmte buiten en zorgt voor een aangenamer klimaat binnenshuis. Bovendien kan u in de zomer ook besparen aangezien uw koelkast en diepvries bijvoorbeeld minder moeite zullen hebben om te koelen en airco-installaties minder zullen moeten werken. Isoleren is dus zowel voordelig in de zomer als in de winter!

Isolatiewerken Maarten Vernaeve is gespecialiseerd in dakisolatie. Uw dak isoleren is dankzij verschillende premies en fiscaal voordeel helemaal niet duur. Bovendien is het, dankzij die premies en belastingsvermindering, goedkoper om uw dak te laten isoleren door een geregistreerd aannemer dan het zelf te doen. Indien u toch zelf aan de slag wil, kan u steeds bij ons terecht voor het leveren van het nodige isolatiemateriaal. Wij informeren u graag over de verschillende materialen. Samen kunnen we dan kijken hoeveel en welk materiaal voor uw dak optimaal en meest rendabel zal zijn.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie over de isolatie van uw dak. U kan ook een prijsofferte aanvragen. Wij proberen zo snel mogelijk bij u langs te komen om te kijken welke isolatie voor u het beste rendement kan leveren.

Buitenmuurisolatie

Ook de isolatie van uw buitenmuren levert u een grote energiebesparing op. Doordat uw huis aan de buitenkant geïsoleerd wordt, verliest u geen bewoonbare oppervlakte. Bovendien worden via deze methode alle koudebruggen verwijderd en voorkomt u condensatie in de woning. Isolatiewerken Maarten Vernaeve helpt u graag verder voor de isolatie van uw buitenmuren. Meer informatie over de premies vindt u hier.

Neem gerust contact op voor meer informatie of voor een prijsofferte.

Vloerisolatie

U kan ook bij ons terecht voor de isolatie van uw vloer. Meer informatie over de vloerisolatiepremies vindt u hier.

Neem gerust contact op voor meer informatie of voor een prijsofferte.

ysl bags replica